Εκδρομή του Πεζοπορικού Συλλόγου Κέρκυρας στους Οθωνούς 3-4 Οκτωβρίου.Ανακοίνωση σύλλογου:

Το σαββατοκύριακο 3-4 Οκτωβρίου θα πραγματοποιηθεί η προγραμματισμένη πεζοπορία του Πεζοπορικού Συλλόγου Κέρκυρας στους Οθωνούς.

Μήκος διαδρομής: ~12 χλμ
Βαθμός δυσκολίας: 2
Ώρες πορείας: 5-6
Υπεύθυνοι εξόρμησης: Χριστίνα Μεταλληνού, Νικόλας Καψοκαβάδης

Η διαμονή θα είναι σε διάφορα καταλύματα του Άμμου (studios, κατοικίες κλπ). Για όσους προτιμάνε να φέρουν δική τους σκηνή, θα υπάρξει δυνατότητα κατασκήνωση. Στο λιμάνι θα λειτουργήσει ταβέρνα.Οι διαθέσιμες θέσεις είναι περιορισμένες.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Ραντεβού το Σάββατο στις 13:30 στο λιμανάκι του Αγίου Στεφάνου και αναχώρηση στις 14:00 με μισθωμένο καράβι (διάρκεια ~1 ώρα και 10 λεπτά).ΠΡΟΣΟΧΗ: στο καράβι είναι υποχρεωτική η χρήση μάσκας.
Η μεταφορά μέχρι τον Άγιο Στέφανο θα γίνει με ιδιωτικά μέσα.το Σάββατο το απόγευμα θα υπάρχει χρόνος για μια μικρή πεζοπορία.Την Κυριακή η πεζοπορία θα ξεκινήσει το πρωί από τον Άμμο, θα περάσει από το Χωριό και θα ανέβουμε στο Ημεροβίγλι (393μ), το υψηλότερο σημείο του νησιού, θα επισκεφτούμε άλλα αξιοθέατα και θα επιστρέψουμε από άλλη διαδρομή.Στην διάρκεια της πεζοπορίας, καθώς και σε όλη την διάρκεια της εξόρμησης, θα κρατήσουμε αποστάσεις ασφαλείας και γενικά θα τηρήσουμε όλα τα μέτρα πρόληψης για το COVID-19.
Η αναχώρηση για την Κέρκυρα προβλέπεται στις 17:00.

ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ

Κατάλληλα παπούτσια για πεζοπορία (συνιστώνται ορειβατικά μποτάκια) αντιανεμικό, νερό, σνακ, μαγιό, ρουχισμός κατάλληλος για την εποχή.

ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

65 €/άτομο (η τιμή συμπεριλαμβάνει μεταφορά με καράβι και διαμονή).Για όσους θα κατασκηνώσουν, η τιμή είναι 40 €/άτομο.Η συμμετοχή αφορά τα εγγεγραμμένα και ταμειακώς ενήμερα μέλη του Συλλόγου.Όσοι επιθυμούν να γίνουν μέλη του Πεζοπορικού Ορειβατικού Συλλόγου Κέρκυρας μπορούν να συμπληρώσουν τη σχετική αίτηση και την υπεύθυνη δήλωση και να εξοφλήσουν την ετήσια συνδρομή των 15 Ευρώ (ζευγάρια το δεύτερο μέλος 10€ / φοιτητές 10€).

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Εγγραφές στα γραφεία του συλλόγου (Μ. Μεθοδίου 14, εντός στοάς) την Τετάρτη 23/9, την Παρασκευή 25/9 και την Τετάρτη 30/9, ώρα 19:00-21:00 – πληροφορίες στο τηλ. 6980944576 ΜΟΝΟ 19:00-21:00 τις ίδιες μέρες.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Μονο για την Τετάρτη 23/9, θα προηγούνται τα ήδη εγγεγραμμένα και ταμειακώς ενήμερα μέλη του Συλλόγου και – εάν υπάρχουν διαθέσιμες θέσεις- θα δοθούν με σειρά προτεραιότητας ( εγγραφών) σε νέα μέλη από την Παρασκευή.

Σε περίπτωση κακοκαιρίας ή οποιουδήποτε οργανωτικού κωλύματος η εκδρομή θα αναβληθεί και τα χρήματα θα επιστραφούν στους συμμετέχοντες στα γραφεία του Συλλόγου.

Οι εγγραφές γίνονται με την εξόφληση του ποσού. Το τηλέφωνο του συλλόγου είναι ανοιχτό ΜΟΝΟ τις ώρες που είναι ανοιχτά τα γραφεία. Κλείσιμο θέσης μέσω μηνυμάτων ΔΕΝ γίνεται δεκτό.Περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο του Συλλόγου 6980944576 (ΠΡΟΣΟΧΗ: Το τηλέφωνο του συλλόγου είναι ανοιχτό ΜΟΝΟ τις ώρες που είναι ανοιχτά και τα γραφεία).

Σχόλια

Δημοφιλέστερα άρθρα

Τα δρομολόγια του EVDOKIA (ημέρες και ώρες)

Όταν ο Βενιζέλος παραχώρησε τη νήσο "Σάσων" στην Αλβανία

Απίστευτη δήλωση τέως Αρχηγού του αλβανικού ΓΕΕΘΑ: «Οι Οθωνοί έχουν εγκαταλειφθεί»

Καλλιτεχνικός σταθμός του Τμήματος Τεχνών Ήχου & Εικόνας του Ιονίου Πανεπιστημίου στο Χωριό Οθωνών.

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΩΡΕΣ ΑΦΙΞΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣ ΤΟΥ ΖΑΝΑDU ΣΤΑ ΔΙΑΠΟΝΤΙΑ ΝΗΣΙΑ

Οθωνοί: Έκλεψαν σκάφος από τον Αγ. Στέφανου αλλά έπαθε μηχανική βλάβη και εντοπίστηκε με 17 αλλοδαπούς.

Μέσα Ιούλιου η ολοκλήρωση του Στρατιωτικού Φυλάκιου Οθωνών.

Νέος Kύκλος δωρεών στα Διαπόντια Νησιά από την Griechenlandhilfe της Αυστρίας.