Για 4η χρονιά δωρεάν μαθήματα προς Διαπόντιους με την μέριμνα της ΑΧΕΠΑ και του Ωδείου Κέρκυρας.


Συνεχίζεται για 4η χρονιά, με την μέριμνα του τμήματος της ΑΧΕΠΑ Κέρκυρας και του Ωδείου Κέρκυρας, το πρόγραμμα εξωσχολικών διαδικτυακών δραστηριοτήτων στο δημοτικό σχολείο Μαθρακίου.
Όπως και τα προηγούμενα 3 χρόνια οι δύο φορείς ενώνουν τις δυνάμεις τους προσφέροντας τόσο στους μαθητές των Διαποντίων Νήσων όσο και στους κατοίκους που το επιθυμούν δυνατότητα μαθημάτων μουσικής, χορού και ξένων γλωσσών.

Τα ξενόγλωσσα μαθήματα αφορούν στην διδασκαλία Αγγλικών και Γαλλικών, υπό την επιμέλεια του  ομότιμου καθηγητή του Ιονίου Πανεπιστημίου και ιδρυτικό μέλος των ΑΧΕΠΑ Κέρκυρας Νίκολάου Παπαδημητρίου. Η  διδασκαλία πραγματοποιείται από την καθηγήτρια Μαρία Ντάφου. Τα μαθήματα της μουσικής γίνονται από την μαέστρο χορωδιών και καθηγήτρια του Ωδείου Κέρκυρας Αγάθη Κοσκινά,  ενώ  και φέτος υπάρχει η δυνατότητα στους ενδιαφερόμενους να κάνουν μαθήματα παραδοσιακού χορού, σύγχρονου χορού και ζούμπα με τη δασκάλα χορού Μαριάννα Ντράνου.

Όλα τα μαθήματα γίνονται δωρεάν σε μια προσπάθεια του τμήματος ΑΧΕΠΑ Κέρκυρας να είναι αρωγός στη καθημερινότητα του βίου κατοίκων και μαθητών των Διαποντίων Νήσων.

Ο πρόεδρος του τμήματος ΑΧΕΠΑ Κέρκυρας Γιάννης Κοντοστάνος και το διοικητικό συμβούλιο ευχαριστούν θερμά όλους όσους συμβάλλουν στην  υλοποίηση του προγράμματος.

Σχόλια

Δημοφιλέστερα άρθρα

Το "Νησί της Καλυψώς" σύμφωνα με ιστορικούς χάρτες βρίσκεται ΒΔ της Κέρκυρας (φωτογραφίες) | www.diapontia.gr

Ενημέρωση για τα δρομολόγια ΒΑΜΟΣ, ΕΥΔΟΚΙΑ και ΓΡΗΓΟΡΗΣ για τα Διαπόντια Νησιά.

Φυλάκιση 15 μηνών για τον επίδοξο "δράκο" του Μαθρακίου.

Από 1η Μαρτίου ξεκινά το ΒΑΜΟΣ. (Δρομολόγια και τιμές)

Το πλοίο ΒΑΜΟΣ στη γραμμή Άγιος Στέφανος - Διαπόντια Νησιά (Φωτογραφίες)

Όχι στις ανεμογεννήτριες που θα αποτελειώσουν τα Διαπόντια Νησιά.

Ξεκινούν τον Μάιο οι ημερήσιες κρουαζιέρες στα Διαπόντια Νησιά από το ΠΗΓΑΣΟΣ.

Οι νέοι αντιδήμαρχοι του Δήμου Κεντρικής Κερκύρας και Διαποντίων Νήσων.

Η σημαία των Διαποντίων Νήσων και η σημασία της - diapontia.gr