Ευθύνες στον αντιδήμαρχο Μαθρακίου και στον Πρόεδρο καταλογίζει η μητέρα του μικρού Τάσου για τη φυγή της από το Μαθράκι.

 Το κείμενο της μητέρας του μικρού Τάσου στο Facebook:



Κι έφτασε λοιπόν η ώρα του αποχαιρετισμού. Σε λίγες ώρες, καιρού επιτρέποντος, εγώ κι ο Τασούλης, μαζί με τη γιαγιά μας και τα ζωάκια μας αφήνουμε πίσω το Μαθράκι. Το πόσο μας πονάει το ξέρουν αυτοί που μας ζουν καθημερινά. Σας αγαπήσαμε όλους κι ας αναφέρομαι πάντα σε συγκεκριμένα ονόματα. Είναι απλά γιατί αυτοί οι άνθρωποι ήταν πιο κοντά μας, δεθηκαμε πιο πολύ.

Δε σημαίνει όμως ότι δε θα μας λείψετε και οι υπόλοιποι. Δεν έχουμε παράπονο από κανένα σας, ειλικρινά. Το Μαθράκι είναι ένας παράδεισος με πολύ φιλόξενους και ζεστούς ανθρώπους. Όλοι σας βρεθήκατε στο σχολείο αρκετές φορές να καμαρωσετε το παιδί μου, όλοι σας του έχετε προσφέρει μια σοκολάτα, μια πορτοκαλάδα, αυγά, ψάρια, γλυκά, τον έχετε φέρει σπίτι μετά το σχολείο....και σας ευχαριστώ από καρδιάς για όλα. Θα σας θυμόμαστε πάντα με αγάπη. 

Κι επειδή ζητάτε ονόματα θα σας πω λοιπόν. Οι μόνοι δύο άνθρωποι που έπεσαν πολύ στα μάτια μου και που θεωρώ κάνουν μεγάλη ζημιά στο νησί είναι ο πρόεδρος και ο αντιδήμαρχος σας. Δεν τους ήξερα από πριν. Κρίνω τους ανθρώπους από τις πράξεις τους. Και οι πράξεις αυτών των ανθρώπων ούτε υπέρ του νησιού τους είναι ούτε των κατοίκων...μόνο του συμφέροντος και της τσέπης τους. 

Έγιναν πολλά και διάφορα αυτό τον ενάμιση χρόνο ....δεν τα ξέρετε τα περισσότερα, η μάλλον ξέρετε πράγματα που σας έλεγαν αυτοί οι δύο...όπως τους βολευαν. Έτσι βγήκα εγώ η τσαουσα, αυτή που θέλει να κάνει κουμάντο στο νησί....που σας έκανα κουμάντο μωρέ? Πείτε μου ΕΝΑ πράγμα που σας έκανα ή προσπάθησα να σας κάνω κουμάντο. Κυρία ήρθα, δεν έκανα κακό σε κανένα, και κυρία φεύγω. Αν θέλετε να πιστεύετε το ράδιο αρβύλα, κάντε το. 

Κι εσείς κύριοι "άρχοντες" του νησιού ξέρω δυσαρεστηθηκατε. Γιατί είχατε μάθει να έχετε εδώ μόνο υποχείρια, ανθρώπους μεγάλους που δεν αντιδρούν γιατί τους κάνατε να πιστέψουν πως σας έχουν ανάγκη. Και ενοχληθηκατε γιατί ήρθε μια γυναίκα που σας ύψωσε το ανάστημα της. 

Δεν πειράζει...κρατήστε το κουμάντο σας, δεν ήρθα έτσι κι αλλιώς ποτέ ούτε για να σας πάρω τις καρέκλες σας ούτε τους τίτλους σας. Να τους πάρετε να τους κάνετε σούπα .


Αγαπητοί Μαθρακιωτες...έχετε ένα τόπο μαγικό...είστε άνθρωποι καλόκαρδοι , φιλόξενοι και συμπονετικοί. Πολύ φοβάμαι όμως ότι αν δεν κάνετε κάτι, το νησάκι σας θα πάει τσάμπα κι άδικα...γιατί αυτούς τους νοιάζει μόνο η τσεπούλα τους. Σας είπα πολλές φορές, δεν είχα να κερδίσω κάτι που φώναζα ..για καλό φώναζα .


Να είστε καλά όλοι σας, δε θα σας ξεχάσουμε ποτέ. Ελπίζω να μας θυμάστε με αγάπη. Εμείς κρατουμε τις όμορφες αναμνήσεις στην καρδιά μας και σας λέμε ΑΝΤΙΟ !

Σχόλια

Δημοφιλέστερα άρθρα

Το "Νησί της Καλυψώς" σύμφωνα με ιστορικούς χάρτες βρίσκεται ΒΔ της Κέρκυρας (φωτογραφίες) | www.diapontia.gr

Ενημέρωση για τα δρομολόγια ΒΑΜΟΣ, ΕΥΔΟΚΙΑ και ΓΡΗΓΟΡΗΣ για τα Διαπόντια Νησιά.

Οι νέοι αντιδήμαρχοι του Δήμου Κεντρικής Κερκύρας και Διαποντίων Νήσων.

Όχι στις ανεμογεννήτριες που θα αποτελειώσουν τα Διαπόντια Νησιά.

Το πλοίο ΒΑΜΟΣ στη γραμμή Άγιος Στέφανος - Διαπόντια Νησιά (Φωτογραφίες)

Από 1η Μαρτίου ξεκινά το ΒΑΜΟΣ. (Δρομολόγια και τιμές)

Ξεκινούν τον Μάιο οι ημερήσιες κρουαζιέρες στα Διαπόντια Νησιά από το ΠΗΓΑΣΟΣ.

Οθωνοί: Τρικουάζ νερά και 4,5 μήνες καλοκαίρι. Γιατί επιλέγουμε και φέτος να τους επισκεφθούμε.

Ο Ιερός Ναός Παναγίας Οθωνών χρειάζεται άμεσα τη βοήθεια μας.

Νέο άρθρο της Daily Telegraph για τα "ακατοίκητα Διαπόντια Νησιά".