Δεν εκτελέστηκε το δρομολόγιο του ZANADU Κέρκυρα-Διαπόντια Νησιά. | diapontia.grΗ πλοιοκτήτρια εταιρεία του ΖΑΝΑDU που εκτελεί το δρομολόγιο της γραμμής Κέρκυρα - Διαπόντια Νησιά  δεν εκτέλεσε το τακτικό δρομολόγιο σήμερα ΔΕΥΤΕΡΑ 27/07/20. 
Το δρομολόγιο δεν εκτελέστηκε ενώ οι κάτοικοι και οι τουρίστες που περίμεναν στο Λιμάνι της Κέρκυρας για να επιβιβαστούν στο πλοιο ενημερώθηκαν ότι το δρομολόγιο δεν θα εκτελέσει λόγω καιρού. Το πλοίο δεν ευρίσκετο στο Λιμάνι διότι σήμερα εκτελεί δρομολόγια Κέρκυρα-Παξοί στη θέση του άλλου πλοίου της εταιρείας "ΗΛΙΔΑ" το οποίο λόγω βλάβης παραμένει ακινητοποιημένα.

Η ανακοίνωση του Λιμεναρχείου Κέρκυρας σχετικα με το ΗΛΙΔΑ:

Η Λιμενική Αρχή Κέρκυρας από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ-Υ/Γ-ΔΡ ”ΗΛΙΔΑ ΙΙ” Ν. Κέρκυρας 43, ότι ενώ εκτελούσε προγραμματισμένο δρομολόγιο από τον λιμένα Γαΐου Παξών προς τον νέο λιμένα Κέρκυρας, παρουσίασε βλάβη στη δεξιά κύρια μηχανή.
Το ”ΗΛΙΔΑ ΙΙ” συνέχισε τον πλου του με συμβατική πλεύση, με τη συνοδεία περιπολικού σκάφους Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. και κατέπλευσε στο νέο λιμένα Κέρκυρας, όπου αποβιβάστηκαν με ασφάλεια τους 61 επιβάτες του.
Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Κέρκυρας απαγορεύτηκε ο απόπλους του ”ΗΛΙΔΑ ΙΙ” μέχρι την διαπίστωση αποκατάστασης της βλάβης και την προσκόμιση βεβαιωτικού διατήρησης κλάσης και αξιοπλοΐας μετά από βλάβη /ζημιά από τον νηογνώμονα που το παρακολουθεί.
Το επόμενο προγραμματισμένο δρομολόγιο του ανωτέρω πλοίου από Κέρκυρα για λιμένα Γαΐου παρέμεινε ανεκτέλεστο, ενώ οι επιβάτες προωθήθηκαν στον προορισμό τους με έτερο πλοίο.

Σχόλια

Δημοφιλέστερα άρθρα

Καλό ταξίδι αγαπημένε μας Τέλη...

Από 1η Μαρτίου ξεκινά το ΒΑΜΟΣ. (Δρομολόγια και τιμές)

Το "Νησί της Καλυψώς" σύμφωνα με ιστορικούς χάρτες βρίσκεται ΒΔ της Κέρκυρας (φωτογραφίες) | www.diapontia.gr

Το πλοίο ΒΑΜΟΣ στη γραμμή Άγιος Στέφανος - Διαπόντια Νησιά (Φωτογραφίες)

Ενημέρωση για τα δρομολόγια ΒΑΜΟΣ, ΕΥΔΟΚΙΑ και ΓΡΗΓΟΡΗΣ για τα Διαπόντια Νησιά.

Απορρίφθηκε το ΠΗΓΑΣΟΣ από τη γραμμή του Αγίου Στεφάνου λόγω ηλικίας.

Φυλάκιση 15 μηνών για τον επίδοξο "δράκο" του Μαθρακίου.

Πέντε χρόνια από τη μέρα που ο 19χρονος Χρήστος Κούρκουλος χάρισε ζωή

Ξεκινούν τον Μάιο οι ημερήσιες κρουαζιέρες στα Διαπόντια Νησιά από το ΠΗΓΑΣΟΣ.