Λ/Σ Οθωνών: Εντοπίστηκε πλαστική λέμβος με 11 αλλοδαπούς.



11 αλλοδαπούς, οι οποίοι επέβαιναν σε μηχανοκίνητη πλαστική λέμβο εντόπισαν το μεσημέρι της Πέμπτης στελέχη της Λιμενικής Αρχής Κέρκυρας.

Συγκεκριμένα, ενημερώθηκαν οι Λιμενικές Αρχές Κέρκυρας και Οθωνών από το Ενιαίο Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. για λέμβο σε δυσχερή θέση στη θαλάσσια περιοχή δυτικά Κέρκυρας.

Άμεσα στο σημείο μετέβησαν δύο περιπολικά σκάφη Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., ένα εκ των οποίων παρέλαβε τους έντεκα επιβαίνοντες και τους μετέφερε στο Κεντρικό Λιμεναρχείο Κέρκυρας, ενώ η λέμβος οδηγήθηκε στον λιμένα ''ΑΛΥΠΑ'' Παλαιοκαστρίτσας.

Προανάκριση διενεργείται από το Α' Λιμενικό Τμήμα Παλαιοκαστρίτσας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Κέρκυρας, ενώ οι ανωτέρω συνελήφθησαν για παράβαση των ν. 4251/2014 και 3386/2005 όπως ισχύουν.

Σχόλια

Δημοφιλέστερα άρθρα

Από 1η Μαρτίου ξεκινά το ΒΑΜΟΣ. (Δρομολόγια και τιμές)

Το "Νησί της Καλυψώς" σύμφωνα με ιστορικούς χάρτες βρίσκεται ΒΔ της Κέρκυρας (φωτογραφίες) | www.diapontia.gr

Ενημέρωση για τα δρομολόγια ΒΑΜΟΣ, ΕΥΔΟΚΙΑ και ΓΡΗΓΟΡΗΣ για τα Διαπόντια Νησιά.

Το πλοίο ΒΑΜΟΣ στη γραμμή Άγιος Στέφανος - Διαπόντια Νησιά (Φωτογραφίες)

Φυλάκιση 15 μηνών για τον επίδοξο "δράκο" του Μαθρακίου.

Ξεκινούν τον Μάιο οι ημερήσιες κρουαζιέρες στα Διαπόντια Νησιά από το ΠΗΓΑΣΟΣ.

Όχι στις ανεμογεννήτριες που θα αποτελειώσουν τα Διαπόντια Νησιά.

Η σημαία των Διαποντίων Νήσων και η σημασία της - diapontia.gr