24.800 € για την αναβάθμιση των αθλητικών εγκαταστάσεων 5×5 Μαθρακίου.



 Στο ακριτικό Μαθράκι βρέθηκε την Παρασκευή 29 Οκτωβρίου 2021 ο Περιφερειακός Σύμβουλος Ιονίων Νήσων, Εντεταλμένος για θέματα Αθλητισμού, Γιάννης Αρμενιάκος. Στο πλαίσιο της επίσκεψης αυτής, ανακοίνωσε στον Αντιδήμαρχο Μαθρακίου και στον Πρόεδρο του Τοπικού Συμβουλίου, Βασίλη και Γιάννη Αργυρό, αντίστοιχα, την απόφαση της Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων, Ρόδης Κράτσα-Τσαγκαροπούλου, να διατεθεί το ποσό των 24.800 € για την αναβάθμιση των αθλητικών εγκαταστάσεων 5x5 στο Μαθράκι. 


Ο Γιάννης Αρμενιάκος είχε, εξάλλου, την ευκαιρία να γνωρίσει τον 9χρονο Τάσο, ο οποίος ήταν ο μόνος -ως ο μοναδικός μαθητής στο Δημοτικό Σχολείο Μαθρακίου- που συμμετείχε στην παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου αποδεικνύοντας ότι η γαλανόλευκη κυματίζει ψηλά και υπερήφανα στο βορειοδυτικό άκρο της Ελλάδας. Ο Γιάννης Αρμενιάκος χάρισε εκ μέρους της Περιφερειακής Αρχής στον μικρό μαθητή μια μπάλα ποδοσφαίρου και βιβλία προκειμένου να γυμνάσει αφενός το σώμα, αφετέρου το νου του. Κατά την παραμονή του στο νησί του συμπλέγματος των Διαποντίων, ο Γιάννης Αρμενιάκος επισκέφθηκε, τόσο το Ιατρείο, όσο και το Σχολείο Μαθρακίου.

Διαβάστε περισσότερα στο: https://www.kerkyrasimera.gr/archives/113971/%cf%80%ce%b9%ce%bd-24-800-e-%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%ce%b1%ce%bd%ce%b1%ce%b2%ce%ac%ce%b8%ce%bc%ce%b9%cf%83%ce%b7-%cf%84%cf%89%ce%bd-%ce%b1%ce%b8%ce%bb%ce%b7%cf%84%ce%b9%ce%ba%cf%8e%ce%bd-%ce%b5%ce%b3/

Σχόλια

Δημοφιλέστερα άρθρα

Το "Νησί της Καλυψώς" σύμφωνα με ιστορικούς χάρτες βρίσκεται ΒΔ της Κέρκυρας (φωτογραφίες) | www.diapontia.gr

Ενημέρωση για τα δρομολόγια ΒΑΜΟΣ, ΕΥΔΟΚΙΑ και ΓΡΗΓΟΡΗΣ για τα Διαπόντια Νησιά.

Οι νέοι αντιδήμαρχοι του Δήμου Κεντρικής Κερκύρας και Διαποντίων Νήσων.

Όχι στις ανεμογεννήτριες που θα αποτελειώσουν τα Διαπόντια Νησιά.

Ξεκινούν τον Μάιο οι ημερήσιες κρουαζιέρες στα Διαπόντια Νησιά από το ΠΗΓΑΣΟΣ.

Το πλοίο ΒΑΜΟΣ στη γραμμή Άγιος Στέφανος - Διαπόντια Νησιά (Φωτογραφίες)

Από 1η Μαρτίου ξεκινά το ΒΑΜΟΣ. (Δρομολόγια και τιμές)

Ο Ιερός Ναός Παναγίας Οθωνών χρειάζεται άμεσα τη βοήθεια μας.

Οθωνοί: Τρικουάζ νερά και 4,5 μήνες καλοκαίρι. Γιατί επιλέγουμε και φέτος να τους επισκεφθούμε.