Δείτε ποιοι θα είναι οι νέοι Αντιδήμαρχοι Διαποντίων Νήσων




Μόνο η επίσημη ανακοίνωση από πλευράς του Δήμου Κεντρικής Κέρκυρας & Διαποντίων Νήσων απομένει για να ολοκληρωθεί και τυπικά η ανάληψη χαρτοφυλακίων -και ευθυνών- από τους συνεργάτες της Μερόπης Υδραίου.

Η Δήμαρχος Κεντρικής Κέρκυρας & Διαποντίων κατάφερε τελικά να λύσει το… γρίφο, ο οποίος προέκυψε από την εκ του νόμου υποχρέωσή της να ορίσει από έναν αντιδήμαρχο ξεχωριστά στα Διαπόντια και όχι -όπως αρχικά είχε θεωρήσει- έναν άνθρωπο, ο οποίος θ’ αναλάμβανε την ευθύνη συνολικά και για τα τρία νησιά του συμπλέγματος.

Τα… κουκιά ήταν -περίπου- μετρημένα, οπότε η Μερόπη Υδραίου έπρεπε να βρει τη «χρυσή τομή», καθώς οι υποχρεώσεις του νεοσύστατου Δήμου Κεντρικής Κέρκυρας είναι πολλές και ταυτόχρονα πολυεπίπεδες, άρα απαιτείται η όσο το δυνατόν καλύτερη οργάνωση και ο πλέον στοχευμένος καταμερισμός ευθυνών στα κατάλληλα πρόσωπα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του enimerosi.com, η Μερόπη Υδραίου είχε το απόγευμα της Παρασκευής (20/9) συνάντηση με τους συνεργάτες και τη δημοτική της ομάδα, προκειμένου να πάρει την οριστική του μορφή το σχήμα -πρώτο κατά τη διάρκεια της θητείας της νέας Δημάρχου Κεντρικής Κέρκυρας & Διαποντίων Νήσων- που θα κληθεί να «τρέξει» όλα τα ζητήματα του Δήμου σε επίπεδο Αντιδημαρχιών.

Αυτό που αποφάσισε η νέα Δήμαρχος είναι να δοθούν οι τρεις χωρικές αντιδημαρχίες των Διαποντίων σε συνεργάτες της, οι οποίοι ούτως ή άλλως θα έχουν στο χαρτοφυλάκιό τους κι άλλες ευθύνες-αντιδημαρχίες.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, οι Νίκος Καλόγερος, Παναγιώτης Βαρούχας και Δημήτρης Κατέχης, θα είναι εκείνοι, οι οποίοι θα «χρεωθούν» τα τρία Διαπόντια (σ.σ. από ένα έκαστος), παράλληλα με τις Αντιδημαρχίες, Τεχνικών Υπηρεσιών, Τουρισμού και Πολεοδομίας, αντίστοιχα.

Στις υπόλοιπες θέσεις των Αντιδημάρχων, σύμφωνα με τις πληροφορίες του enimerosi.com και όντας εν αναμονή της επίσημης ανακοίνωσης (σ.σ. ενδεχομένως ακόμα και μέσα στο Σαββατοκύριακο) από πλευράς Δήμου Κεντρικής Κέρκυρας & Διαποντίων, θα τοποθετηθούν οι Γιώργος Παντελιός (Οικονομικών), Γιάννης Σερεμέτης (Καθαριότητας), Θεοχάρης Γιώτης (Καθημερινότητας), Μαρία Ζερβού (Παιδείας), Χρυσούλα Τόμπρου (Πολιτισμού) και Ανδρέας Σκούπουρας (Κοινωνικής Πολιτικής / Πρόνοιας).

Σχόλια

Δημοφιλέστερα άρθρα

Το "Νησί της Καλυψώς" σύμφωνα με ιστορικούς χάρτες βρίσκεται ΒΔ της Κέρκυρας (φωτογραφίες) | www.diapontia.gr

Ενημέρωση για τα δρομολόγια ΒΑΜΟΣ, ΕΥΔΟΚΙΑ και ΓΡΗΓΟΡΗΣ για τα Διαπόντια Νησιά.

Οι νέοι αντιδήμαρχοι του Δήμου Κεντρικής Κερκύρας και Διαποντίων Νήσων.

Όχι στις ανεμογεννήτριες που θα αποτελειώσουν τα Διαπόντια Νησιά.

Το πλοίο ΒΑΜΟΣ στη γραμμή Άγιος Στέφανος - Διαπόντια Νησιά (Φωτογραφίες)

Από 1η Μαρτίου ξεκινά το ΒΑΜΟΣ. (Δρομολόγια και τιμές)

Ξεκινούν τον Μάιο οι ημερήσιες κρουαζιέρες στα Διαπόντια Νησιά από το ΠΗΓΑΣΟΣ.

Οθωνοί: Τρικουάζ νερά και 4,5 μήνες καλοκαίρι. Γιατί επιλέγουμε και φέτος να τους επισκεφθούμε.

Ο Ιερός Ναός Παναγίας Οθωνών χρειάζεται άμεσα τη βοήθεια μας.

Νέο άρθρο της Daily Telegraph για τα "ακατοίκητα Διαπόντια Νησιά".