Νεκρός αλλοδαπός στην Ερείκουσσα


Το Κεντρικό Λιμεναρχείο Κέρκυρας γνωστοποιεί ότι:
 α) σήμερα 27-08-2019 και ώρα 14:00 ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του ο Ιταλός υπήκοος με στοιχεία (ΕΠ) SABLONE (ΟΝ)  MAREK, ετών 32 από τη θαλάσσια περιοχή Πόρτο Ερείκουσσας όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του από το στρατιωτικό ιατρό Ερείκουσσας.
Μεταφέρθηκε με ΠΛΣ 1048 Οθωνών στο λιμένα Αγίου Στέφανου Αυλιωτών και έπειτα στο Γενικό Νοσοκομείο Κέρκυρας για διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής. Από Λ/Σ Οθωνών διενεργείται προανάκριση.
β) σήμερα 27-08-2019 και ώρα 15:11 ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του ο Πολωνός υπήκοος με στοιχεία (ΕΠ) DURAJ (ΟΝ) PAWEL TOMASZ, ετών 44 από τη θαλάσσια περιοχή Μεσοβρίκα Αντιπάξων όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του από εφημερεύοντα ιατρό των Παξών. Πρόκειται να μεταφερθεί με ιδιωτικό σκάφος στο Γενικό Νοσοκομείο Κέρκυρας για διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής. Από Λ/Σ Παξών διενεργείται προανάκριση.

Σχόλια

Δημοφιλέστερα άρθρα

Από 1η Μαρτίου ξεκινά το ΒΑΜΟΣ. (Δρομολόγια και τιμές)

Το "Νησί της Καλυψώς" σύμφωνα με ιστορικούς χάρτες βρίσκεται ΒΔ της Κέρκυρας (φωτογραφίες) | www.diapontia.gr

Ενημέρωση για τα δρομολόγια ΒΑΜΟΣ, ΕΥΔΟΚΙΑ και ΓΡΗΓΟΡΗΣ για τα Διαπόντια Νησιά.

Το πλοίο ΒΑΜΟΣ στη γραμμή Άγιος Στέφανος - Διαπόντια Νησιά (Φωτογραφίες)

Φυλάκιση 15 μηνών για τον επίδοξο "δράκο" του Μαθρακίου.

Ξεκινούν τον Μάιο οι ημερήσιες κρουαζιέρες στα Διαπόντια Νησιά από το ΠΗΓΑΣΟΣ.

Όχι στις ανεμογεννήτριες που θα αποτελειώσουν τα Διαπόντια Νησιά.

Η σημαία των Διαποντίων Νήσων και η σημασία της - diapontia.gr