Παρουσίαση των βιβλίων της Ι. Μάνεσης απο την ίδια στη Δημοτική πινακοθήκη στις 30 Σεπτεμβρίου.

 



Η Ελληνοαμερικανίδα συγγραφέας Ιβέτ Μάνεση παρουσιάζει τα βιβλία της και διαβάζει αποσπάσματα.

Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2022.

Δημοτική Πινακοθήκη Κέρκυρας. Ώρα έναρξης: 18:00

H  Ιβέτ είναι συγγραφέας με διεθνή αναγώριση και τηλεοπτική παραγωγός βραβευμένη με Emmy. Είναι η συγγραφέας των  βιβλίων: "Ο Ψίθυρος των Κυπαρισσιών" (Harper, 2014), "Something Beautiful Happened" (Howard, 2017) και "Where The Wandering Ends" (2022, Harper Muse). Μέχρι σήμερα, τα βιβλία της έχουν μεταφραστεί σε 16 γλώσσες. 

Η Ιβέτ είναι τρεις φορές βραβευμένη με Emmy δημοσιογράφος που έχει ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο καλύπτοντας τις μεγαλύτερες ιστορίες ειδήσεων και ψυχαγωγίας. Αυτή τη στιγμή είναι Senior Producer στον τηλεοπτικό σταθμό EXTRA. Είναι επίσης αποδέκτης του Silurian Award for Excellence in Journalism και του New York City Controller and City Council’s Award for Greek Heritage and Culture. 

Νεοϋορκέζα και κόρη Ελλήνων μεταναστών, η Ιβέτ σπούδασε Δημοσιογραφία και Κλασικό Πολιτισμό στο NYU. Της αρέσει να συνδυάζει και τα δύο της πάθη και να δημιουργεί ιστορίες από ελάχιστα γνωστές στιγμές της ιστορίας και της μυθολογίας.

Σχόλια

Δημοφιλέστερα άρθρα

Καλό ταξίδι αγαπημένε μας Τέλη...

Από 1η Μαρτίου ξεκινά το ΒΑΜΟΣ. (Δρομολόγια και τιμές)

Το "Νησί της Καλυψώς" σύμφωνα με ιστορικούς χάρτες βρίσκεται ΒΔ της Κέρκυρας (φωτογραφίες) | www.diapontia.gr

Το πλοίο ΒΑΜΟΣ στη γραμμή Άγιος Στέφανος - Διαπόντια Νησιά (Φωτογραφίες)

Ενημέρωση για τα δρομολόγια ΒΑΜΟΣ, ΕΥΔΟΚΙΑ και ΓΡΗΓΟΡΗΣ για τα Διαπόντια Νησιά.

Απορρίφθηκε το ΠΗΓΑΣΟΣ από τη γραμμή του Αγίου Στεφάνου λόγω ηλικίας.

Φυλάκιση 15 μηνών για τον επίδοξο "δράκο" του Μαθρακίου.

Πέντε χρόνια από τη μέρα που ο 19χρονος Χρήστος Κούρκουλος χάρισε ζωή

Ξεκινούν τον Μάιο οι ημερήσιες κρουαζιέρες στα Διαπόντια Νησιά από το ΠΗΓΑΣΟΣ.