Την υποψηφιότητα της στις αυτοδιοικητικές εκλογές ανακοίνωσε η Μαριλένα Mάστορα.

 


Την υποψηφιότητα της στις αυτοδιοικητικές εκλογές, χωρίς ωστόσο να αποκαλύπτει κάτι παραπάνω, ανακοίνωσε η Μαριλένα Mάστορα, βάζοντας τέλος στις φήμες που την ήθελαν υποψήφια στις εθνικές εκλογές με τη ΝΔ. 

Η ίδια δεν διευκρίνησε αν θα συμμετέχει ως υποψήφια στις αυτοδιοικητικές πρώτου ή δεύτερου βαθμού αυτοδιοίκησης, ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες, η ίδια θα αγωνιστεί για την Περιφέρεια Ιόνιων Νήσων.

 

Η δήλωση Μάστορα

Αγαπητοί συμπολίτες μου.

Αγαπητοί μου φίλοι.

Στις Εθνικές Εκλογές του 2019, συμμετείχα στο ψηφοδέλτιο Κέρκυρας της Νέας Δημοκρατίας, κάτι για το οποίο οφείλω να ευχαριστήσω τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, για την εμπιστοσύνη του στο πρόσωπο μου, κάτι που αποδειχτηκε με την εκ νέου πρότασή του να βρεθώ στο εθνικό ψηφοδέλτιο για τις επερχόμενες εκλογές του 2023.

Ήταν η πρώτη μου συμμετοχή στα κοινά και το έκανα με αποκλειστικά δικές μου δυνάμεις. Ένας σημαντικός αριθμός συμπολιτών μας, με τίμησε με την ψήφο του, δείχνοντας εμπιστοσύνη στο πρόσωπο μου και σε ό,τι εκπροσωπώ, σαν άνθρωπος, σαν επιστήμονας, σαν γυναίκα, σαν μητέρα.

Τώρα ήρθε η ώρα, να αποφασίσω για την επόμενη κίνηση μου, πάντα στα κοινά του τόπου μας, με αγάπη, ενδιαφέρον και όρεξη, να προσφέρω όσα μπορώ, για την προκοπή της τοπικής μας κοινωνίας, για να βελτιώσουμε ό,τι καθορίζει τη ζωή μας και την ποιότητα της καθημερινότητας μας.

Σαν να με καθορίζουν, όσα με δίδαξε ο αείμνηστος πατέρας μου Αλέξανδρος Μάστορας, ο οποίος διετέλεσε Δήμαρχος Κέρκυρας, αποφάσισα να στραφώ στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, για να συνεχίσω το όραμα που ο ίδιος δεν κατάφερε να ολοκληρώσει.

Σε τραγούδι της Χαρούλας Αλεξίου, υπάρχει ο στίχος “…δωσ’ μου ένα όνειρο να κρατηθώ, δωσ’ μου ένα όραμα ν’ αντισταθώ…” Τα τραγούδια βγαίνουν από τη ζωή… κι εγώ έχω ένα όνειρο που θα με κρατήσει όρθια και μάχιμη, που θα με στηρίξει να αντισταθώ, σε όσα δύσκολα συμβαίνουν στον τόπο μας, σε όσα προκαλούν δυσλειτουργία στην κοινωνία μας.

Αποφάσισα να μοιραστώ αυτές τις σκέψεις μου μαζί σας, καθώς σύντομα θα ζητήσω την και πάλι την εμπιστοσύνη σας.

Γιατί αξίζει να συνεχίσουμε να ονειρευόμαστε και να στηρίζουμε το όραμα μας, για ό,τι καλύτερο για τον τόπο μας, μαζί, ενωμένοι…

Σύντομα θα τα ξαναπούμε…

Μαριλένα Μάστορα

Σχόλια

Δημοφιλέστερα άρθρα

Καλό ταξίδι αγαπημένε μας Τέλη...

Από 1η Μαρτίου ξεκινά το ΒΑΜΟΣ. (Δρομολόγια και τιμές)

Το "Νησί της Καλυψώς" σύμφωνα με ιστορικούς χάρτες βρίσκεται ΒΔ της Κέρκυρας (φωτογραφίες) | www.diapontia.gr

Το πλοίο ΒΑΜΟΣ στη γραμμή Άγιος Στέφανος - Διαπόντια Νησιά (Φωτογραφίες)

Ενημέρωση για τα δρομολόγια ΒΑΜΟΣ, ΕΥΔΟΚΙΑ και ΓΡΗΓΟΡΗΣ για τα Διαπόντια Νησιά.

Απορρίφθηκε το ΠΗΓΑΣΟΣ από τη γραμμή του Αγίου Στεφάνου λόγω ηλικίας.

Φυλάκιση 15 μηνών για τον επίδοξο "δράκο" του Μαθρακίου.

Πέντε χρόνια από τη μέρα που ο 19χρονος Χρήστος Κούρκουλος χάρισε ζωή

Ξεκινούν τον Μάιο οι ημερήσιες κρουαζιέρες στα Διαπόντια Νησιά από το ΠΗΓΑΣΟΣ.