Συνταγή για Οθωνιώτικο μπουρδέτο.

 Οθωνιώτικο Μπουρδέτο



Υλικά για 4 άτομα:

  • 1 λάχανο άσπρο (κραμπι),
  • 1 κιλό σέσκουλα,
  • 1 ματσάκι μάραθο,
  • 1/2 κιλό πράσα,
  • 1 κρεμμύδι ξερό,
  • 1/2 κιλό φούρνελα,
  • προαιρετικά πατάτες,
  • περίπου 1 φλυτζάνι τσαγιού ελαιόλαδο,
  • αλάτι και πιπέρι κόκκινο καυτερό.

Εκτέλεση:

  • Χοντροκόβουμε όλα τα λαχανικά μας.
  • Σοτάρουμε ελαφρώς τα πράσα και το κρεμμύδι.
  • Προσθέτουμε τα υπόλοιπα λαχανικά, αλατοπιπερώνουμε, προσθέτουμε ελάχιστο νερό και το ελαιόλαδο.
  • Σιγοβράζουμε για 1 ώρα περίπου και σερβίρουμε.





  • Πηγή: Η συνταγή της ημέρας, από τον chef Δ. Φιλοκάλη (corfutvnews.gr)

Σχόλια

Δημοφιλέστερα άρθρα

Από 1η Μαρτίου ξεκινά το ΒΑΜΟΣ. (Δρομολόγια και τιμές)

Το "Νησί της Καλυψώς" σύμφωνα με ιστορικούς χάρτες βρίσκεται ΒΔ της Κέρκυρας (φωτογραφίες) | www.diapontia.gr

Ενημέρωση για τα δρομολόγια ΒΑΜΟΣ, ΕΥΔΟΚΙΑ και ΓΡΗΓΟΡΗΣ για τα Διαπόντια Νησιά.

Το πλοίο ΒΑΜΟΣ στη γραμμή Άγιος Στέφανος - Διαπόντια Νησιά (Φωτογραφίες)

Φυλάκιση 15 μηνών για τον επίδοξο "δράκο" του Μαθρακίου.

Ξεκινούν τον Μάιο οι ημερήσιες κρουαζιέρες στα Διαπόντια Νησιά από το ΠΗΓΑΣΟΣ.

Η σημαία των Διαποντίων Νήσων και η σημασία της - diapontia.gr

Όχι στις ανεμογεννήτριες που θα αποτελειώσουν τα Διαπόντια Νησιά.