Η απάντηση του πλοιοκτήτη του ΧΑΝΙΑ ΙΙΙ σχετικά με τα αρνητικά δημοσιεύματα: "Το πλοίο είναι αξιόπλοο. Περιμένουμε τα αποτελέσματα του διαγωνισμού" | diapontia.gr

www.diapontia.gr 


Μετά τα αρνητικά δημοσιεύματα και τη κριτική που άσκησαν οι κάτοικοι των Διαποντίων στο ενδιαφέρον της εταιρίας ΚYRIAKIDIS TRAVEL GROUP να αναλάβει τη γραμμή Άγιος Στέφανος-Διαπόντια Νησιά, ο πλοιοκτητης του ΧΑΝΙΑ ΙΙΙ δίνει την απάντηση του."Καταρχάς επιτρέψτετε μας να σας ενημερώσουμε ότι δεν έχουμε κάποια επίσημη ενημέρωση αναφορικά με την πορεία του διαγωνισμού. 
Τα αποτελέσματα δεν έχουν ακόμα βγει.

Επομένως δεν θα θέλαμε να προβούμε σε κανένα σχόλιο αναφορικά με την εν λόγω γραμμή.
Αναγνωρίζουμε την ανησυχία των κατοίκων για ποιοτική και απρόσκοπτη εξυπηρέτησή τους (είναι κάτι που επιθυμούμε κι εμείς) αλλά δυστυχώς οι συγκεκριμένες ανησυχίες έχουν ως στόχο μόνο να δημιουργήσουν αρνητικό κλίμα σε μία εν δυνάμει δραστηριοποίησή μας.

Αναφορικά με το σκάφος μας:

Το Ε/Γ-Δ/Ρ ΧΑΝΙΑ ΙΙΙ, είναι ένα σκάφος ναυπήγησης του 2012 το οποίο μέχρι σήμερα έχει εξυπηρετήσει και άλλες δρομολογιακές γραμμές όπως αυτή στης Καρπάθου (Πηγάδια – Διαφάνι) στην οποία βρισκόταν μέχρι και το 2014, οπότε και η γραμμή καταργήθηκε λόγω ολοκλήρωσης του χερσαίου δρόμου αλλά και στην περιοχή του Ικάριου πελάγους όπου το πλοίο μας εξυπηρετούσε απρόσκοπτα τη γραμμή μέχρι και το 2016. Από το 2016 έως και σήμερα το πλοίο μας δραστηριοποιείται σε τοπικές γραμμές. Δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας επομένως για τις δύσκολες θάλασσες καθώς το πλοίο μας έχει λάβει τα διαπιστευτήρια σε 2 από τα πλέον δύσκολα πελάγη, το Καρπάθιο και το Ικάριο. Και στις 2 περιπτώσεις εξυπηρετήσαμε την γραμμή με επιτυχία (δίχως καθυστερήσεις και δίχως ακυρώσεις δρομολογίων) αλλά και με υπερηφάνεια και σεβασμό απέναντι στους κατοίκους των περιοχών.

Το πλοίο μας πληροί όλες τις προδιαγραφές που αναφέρονται στην προκήρυξη του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής και ως εκ τούτου διαθέτει επαρκή χώρο φόρτωσης.
Επιπρόσθετα, το σκάφος μας είναι εξοπλισμένο και με ψυγεία προκειμένου τα ευπαθή εμπορεύματα να μπορούν να μεταφερθούν όσο πιο αναλλοίωτα γίνεται.

Όσον αφορά τις καταγγελίες για την αξιοπλοΐα του πλοίου, η αξιοπλοΐα του πλοίου δεν έχει επηρεαστεί από κανένα συμβάν ενώ το πλοίο παραμένει επιχειρησιακά έτοιμο στο 100% των δυνατοτήτων του.
Πρώτιστο μέλημα μας είναι η εξυπηρέτηση του επιβατηγού κοινού με σεβασμό, συνέπεια, ταχύτητα."

Με εκτίμηση,
Alkis M. Kyriakakis
KYRIAKAKIS TRAVEL GROUP


www.diapontia.gr

Σχόλια

Δημοφιλέστερα άρθρα

Όταν ο Βενιζέλος παραχώρησε τη νήσο "Σάσων" στην Αλβανία

Απορρίφθηκε το ΠΗΓΑΣΟΣ. ΝΑΙ σε ΧΑΝΙΑ ΙΙΙ και ZANADU από το Υπουργείο Ναυτιλίας | www.diapontia.gr

Άρθρο: Διαπόντια Νησιά, το "άγνωστο" δυτικότερο άκρο της Ελλάδας

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΩΡΕΣ ΑΦΙΞΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣ ΤΟΥ ΖΑΝΑDU ΣΤΑ ΔΙΑΠΟΝΤΙΑ ΝΗΣΙΑ