Οι υποψήφιοι του "Εθνικού Κόμματος Έλληνες" στο Νομό Κέρκυρας.

 ΣΥΝΑΔΙΝΟΥ ΑΓΓΕΛΙΚΗ

ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ

Η Αγγελική Συναδινού κατάγεται από την Κέρκυρα, στην οποία θα είναι και υποψήφια Βουλευτής. Σπούδασε πληροφορική, κι έχει παρακολουθήσει μαθήματα παιδοψυχολογίας, οργάνωσης και διοίκησης επιχειρήσεων. Μιλάει αγγλικά, γερμανικά, γαλλικά και ιταλικά. Στην Αθήνα εργαζόταν ως υπεύθυνη προσωπικού και πωλήσεων σε αλυσίδα καταστημάτων ένδυσης. Αργότερα παρέδιδε ιδιαίτερα μαθήματα αγγλικών και γερμανικών. Από το 2016 βρίσκεται στο νησί των Φαιάκων, την Κέρκυρα, απ’ όπου κατάγεται. Ασχολείται με τον τουρισμό, συγκεκριμένα εργάζεται σε ξενοδοχειακή μονάδα ως υπεύθυνη για την φιλοξενία των τουριστών. Παράλληλα εκπαιδεύεται για Food and Beverage manager. Ο αθλητισμός, η μουσική, η τέχνη, το θέατρο, το διάβασμα αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς της. Ιδιαίτερη προσοχή και σημασία δίνει σε κάθε τι ελληνικό. Πρωταρχική σημασία γι’ αυτήν  έχει η αρχαία Ελλάδα, ο πολιτισμός, η αρχαία ελληνική γλώσσα, η αρχιτεκτονική, η αρχαία τραγωδία και κωμωδία, η φιλοσοφία και οι σχολές που ιδρύθηκαν γύρω από αυτή, η αρχαία ελληνική μυθολογία, η αρχαία ελληνική δημοκρατία, το ελεύθερο ελληνικό πνεύμα. Δεν υπάρχει Ευρώπη και κόσμος δίχως την Ελλάδα. Όλοι έχουν ένα κομμάτι Ελλάδας μέσα τους. Όλοι γνωρίζουν το αρχαίο ελληνικό πνεύμα. Αγωνίζεται με το Εθνικό Κόμμα ΕΛΛΗΝΕΣ, που ίδρυσε ο Ηλίας Κασιδιάρης, για ένα καλύτερο αύριο, όχι μόνο για εμάς, αλλά και για τα παιδιά μας, για μια Ελλάδα που θα ανήκει στους  Έλληνες, για μια Ελλάδα ελεύθερη.


ΠΑΠΑΣΤΑΜΑΤΗΣ ΗΛΙΑΣ

ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ

Ο Ηλίας Παπασταμάτης γεννήθηκε και μεγάλωσε στον Πειραιά, στη Νίκαια συγκεκριμένα. Είναι απόφοιτος σχολής επιπλοποιίας.  Ασχολείται με τις πολεμικές τέχνες και παρακολουθεί συνεχώς σεμινάρια ασφαλείας και πρώτων βοηθειών. Πλέον ζει στην Κέρκυρα με την μέλλουσα σύζυγό του και εργάζεται σε μια ελληνική αλυσίδα τροφοδοσίας καταστημάτων και ξενοδοχειακών μονάδων. Στον ελεύθερο χρόνο του διαβάζει βιβλία κυρίως ιστορικά διότι αγαπάει την ιστορία της πατρίδας μας. Επιπλέον, ασχολείται με την πεζοπορία αλλά και την ανάβαση βουνών. Πραγματοποιεί συχνά δράσεις κοινωνικής αλληλεγγύης, βοηθώντας συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη. Έχει να επιδείξει ένα εξαιρετικό έργο για τη βοήθεια των αδέσποτων ζώων. Τέλος, εντάχθηκε στους ΕΛΛΗΝΕΣ για να αγωνιστεί για τα δίκαια του Έλληνα. 


ΚΟΝΤΟΥ ΑΡΙΣΤΕΑ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ

Η Αριστέα Κοντού μένει στην Κέρκυρα, είναι παντρεμένη και μητέρα ενός τέκνου. Μετά τις σπουδές της ασχολήθηκε σε οικογενειακή επιχείρηση τουριστικών ειδών για πολλά χρόνια. Κατόπιν άνοιξε την δική της επιχείρηση, βιβλιοχαρτοπωλείο και είδη δώρων.  Μέχρι αυτή την στιγμή δεν έχει σταματήσει να καταρτίζεται σε διάφορους τομείς, γιατί πιστεύει ότι ο άνθρωπος δεν πρέπει να σταματά να μαθαίνει. Παρακολούθησε πιστοποιημένα προγράμματα σε διάφορους τομείς δημοσίου Δικαίου Επαγγελματικής Κατάρτισης της Τοπικής αυτοδιοίκησης Κέρκυρας. Κατόπιν συμμετείχε στην συμβουλευτική Ανάληψη επιχειρηματικών πρωτοβουλιών. Το πρόγραμμα υλοποιήθηκε από το ΚΠΑ2 Κέρκυρας. Έχει δουλέψει για τον Τουρισμό σε διάφορες θέσεις. Μιλάει καλά την Αγγλική γλώσσα και πολύ καλά την Ιταλική. Γνωρίζει και έχει βεβαίωση για τυφλό σύστημα γραφομηχανής. Είναι μέλος καλλιτεχνικού και πολιτιστικού συλλόγου. Καθώς επίσης  και  φιλαρμονικής. Ασχολείται με τα κοινωνικά και πολιτικά δρώμενα και έχει λάβει μέρος σε εκλογές ανά διαστήματα. Είναι συνιδρύτρια ενός Φιλανθρωπικού Συλλόγου Γυναικών. 


Πηγή: ellhnes.net 

Σχόλια

Δημοφιλέστερα άρθρα

Καλό ταξίδι αγαπημένε μας Τέλη...

Από 1η Μαρτίου ξεκινά το ΒΑΜΟΣ. (Δρομολόγια και τιμές)

Το "Νησί της Καλυψώς" σύμφωνα με ιστορικούς χάρτες βρίσκεται ΒΔ της Κέρκυρας (φωτογραφίες) | www.diapontia.gr

Το πλοίο ΒΑΜΟΣ στη γραμμή Άγιος Στέφανος - Διαπόντια Νησιά (Φωτογραφίες)

Απορρίφθηκε το ΠΗΓΑΣΟΣ από τη γραμμή του Αγίου Στεφάνου λόγω ηλικίας.

Φυλάκιση 15 μηνών για τον επίδοξο "δράκο" του Μαθρακίου.

Πέντε χρόνια από τη μέρα που ο 19χρονος Χρήστος Κούρκουλος χάρισε ζωή